LEZING: Stilte, Kunst & Zingeving

Komende zondag (19 juni) geef ik, op uitnodiging van DeZinnen in Den Haag, een lezing over stilte, kunst en zingeving. Dit naar aanleiding van de film Solitary Company, die kunstenaar Puck Verkade maakte over de bewoners van een afgelegen eiland ten noorden van Ijsland. Zij spreken over de stilte en alleen zijn temidden van de grootse, overweldigende natuur die hen omringt.

Na de screening van de film zal ik in mijn praatje reflecteren op stilte in kunst, mijn ervaringen van de performance 512 Hours van Marina Abramovic en deze verbinden aan de uitspraken die de eilandbewoners doen over hun ervaringen van stilte en de natuur.

Voor meer informatie, Klik hier voor het Facebook event!

Weest allen welkom!

IMG_0512_small

flyer_zondag

 

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s