Bible Podcast Visual Art

Scheppingsdrift Seizoen 2

Gisteren hebben we de kerstaflevering opgenomen die over een paar weken te beluisteren zal zijn, maar inmiddels zijn er alweer vijf aflevering van het nieuwe seizoen van de podcast Scheppingsdrift online te vinden!

Dit seizoen staan er wederom tien illustere, intrigerende en bijzondere bijbelverhalen centraal, zoals de Ark van Noach en de zondvloed (afl. 1), Mozes in het biezen mandje (afl. 3) en de familiesaga van Koning David en zijn zoon Absalom (afl. 5).

Al deze verhalen behandelen we in de podcast door de ogen van beeldend kunstenaars, schrijvers, componisten en filmmakers. Het blijft fantastisch om dit samen te mogen maken met presentator Allard Amelink, theoloog Alain Verheij en radiopresentator Ab Nieuwdorp.

Te beluisteren in je favoriete podcast app of online, bijvoorbeeld via de website van NPO Radio 4.

Afl. 3. Mozes in het biezen mandje, of de vrouwen die Mozes
mogelijk maakten. Met o.a. schilderijen van Frida Kahlo en
Simeon Solomon.

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: